Щоденні програми

Щоденні програми

Програми Джойс Майєр на кожен день

Джойс Майєр проповідує на найрізноманітніші теми, у тому числі про силу думок і слів, про важливість правильного мислення, про душевні стани людини та взаємини. Її проповіді більше нагадують щиру розмову з аудиторією — вона відкрито говорить про своє життя, ділиться пережитим, розповідає, чому навчив її Бог, щоб інші могли застосувати ці знання й одкровення для свого життя.

Геть невпевненість!

Почуваєтеся невпевнено? Дізнайтесь, хто ви у Христі та який Його план стосовно вас.

Життя без розчарувань

А ви знаєте, що Бог бажає вам найкращого, і це добре, коли приходимо до Нього зі своїми щоденними потребами, хоч би якими вони великими чи малими не були?

Звільніться від пустельного менталітету

Ми вважаємо, що повинні мати все ба́жане просто зараз, не зважаючи навіть на те, що, можливо, Бог знає краще за нас і має план, над яким працює, і до того ж те, через що ми проходимо, не отримуючи прориву тоді, коли хочемо,

Здолати страх і здобути свободу ч. 1

Ми налякані неприємностями більш, ніж мали б? Дізнайтесь про Божий фактор і свободу, що отримаємо, наслідуючи Його план для нашого життя.

Здолати страх і здобути свободу ч. 2

Ми налякані неприємностями більш, ніж мали б? Дізнайтесь про Божий фактор і свободу, що отримаємо, наслідуючи Його план для нашого життя.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО НАС!

Наша мета полягає в тому, щоб показати Божу любов якомога більшій кількості людей та допомогти стільком людям, скільком тільки зможемо. А для здійснення цієї місії, ми потребуємо кожного партнера.
Ми закликаємо вас стати партнером «Служіння Джойс Майєр» вже сьогодні! Разом з вами та з Божою поміччю ми зможемо розповідати про Христа, виявляючи Божу любов людям по всьому світу. Маємо надію, що ви приєднаєтеся до нас!

ПОЖЕРТВУВАТИ
line

Служіння Джойс Майєр | Політика обробки й захисту особистих даних російською мовою | Всі права захищені 2018