Щоденні програми

Щоденні програми

Програми Джойс Майєр на кожен день

Джойс Майєр проповідує на найрізноманітніші теми, у тому числі про силу думок і слів, про важливість правильного мислення, про душевні стани людини та взаємини. Її проповіді більше нагадують щиру розмову з аудиторією — вона відкрито говорить про своє життя, ділиться пережитим, розповідає, чому навчив її Бог, щоб інші могли застосувати ці знання й одкровення для свого життя.

Використовуйте час максимально ефективно. Частина 1

Всі ми маємо 24 години на добу, різниця лише в тому, хто як його використовує. Дізнайтесь, як разом з Духом Святим мудро управляти своїм часом.

Використовуйте час максимально ефективно. Частина 2

Всі ми маємо 24 години на добу, різниця лише в тому, хто як його використовує. Дізнайтесь, як разом з Духом Святим мудро управляти своїм часом.

Ліки для невпевнених

Це реально бути саме таким, яким бажає бачити вас Бог, і отримати все, що Він приготував для вас. Дізнайтесь більше про Божі добрі наміри для вашого життя.

Три основні причини ворожнечі. Частина 1

Ми прославляємо Бога, коли вирішуємо іти за Ним, а не за своїми почуттями. Дізнайтесь, як захистити себе від трьох головних причин заворушень.

Три основні причини ворожнечі. Частина 2

Ми прославляємо Бога, коли вирішуємо іти за Ним, а не за своїми почуттями. Дізнайтесь, як захистити себе від трьох головних причин заворушень.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО НАС!

Наша мета полягає в тому, щоб показати Божу любов якомога більшій кількості людей та допомогти стільком людям, скільком тільки зможемо. А для здійснення цієї місії, ми потребуємо кожного партнера.
Ми закликаємо вас стати партнером «Служіння Джойс Майєр» вже сьогодні! Разом з вами та з Божою поміччю ми зможемо розповідати про Христа, виявляючи Божу любов людям по всьому світу. Маємо надію, що ви приєднаєтеся до нас!

line

Служіння Джойс Майєр | Політика обробки й захисту особистих данних російською мовою | Всі права захищені 2018