Щоденні програми

Щоденні програми

Програми Джойс Майєр на кожен день

Джойс Майєр проповідує на найрізноманітніші теми, у тому числі про силу думок і слів, про важливість правильного мислення, про душевні стани людини та взаємини. Її проповіді більше нагадують щиру розмову з аудиторією — вона відкрито говорить про своє життя, ділиться пережитим, розповідає, чому навчив її Бог, щоб інші могли застосувати ці знання й одкровення для свого життя.

Допомога Святого Духа ч. 1

Дух Святий — ваш Помічник. Він найкращий друг, який буде з вами, а також буде основним вашим соратником, що допомагатиме у вашому щоденному клопоті.

Допомога Святого Духа ч. 2

Завжди можемо отримати додаткову допомогу. Ось добра новина: Дух Святий готовий, а також бажає допомагати нам! Сьогодня Джойс розповість, як розвинути найблизкіші дружні відносини з вашим Помічником.

Найбільша трансформація ч. 1

В Біблії написано, щоб ми не стосувалися до віку цього, але перемінилися відновою нашого розуму. Справжні зміни починаються з бажання змінити свої плани.

Найбільша трансформація ч. 2

Бог змінює нас через Своє Слово. Сьогодні Джойс розповість про різні засоби, які застосовує Бог, щоб ми дійсно стали схожими на Христа та впливали на цей світ.

Дозвольте Богові брати участь в ваших битвах

Ви весь час за щось боретеся? Джойс пояснює, чому ми маємо навчитися битися так, як того бажає Бог.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО НАС!

Наша мета полягає в тому, щоб показати Божу любов якомога більшій кількості людей та допомогти стільком людям, скільком тільки зможемо. А для здійснення цієї місії, ми потребуємо кожного партнера.
Ми закликаємо вас стати партнером «Служіння Джойс Майєр» вже сьогодні! Разом з вами та з Божою поміччю ми зможемо розповідати про Христа, виявляючи Божу любов людям по всьому світу. Маємо надію, що ви приєднаєтеся до нас!

line

Служіння Джойс Майєр | Політика обробки й захисту особистих данних російською мовою | Всі права захищені 2018